19 september 2010

Ik ben om...

Na 1,5 jaar me te hebben geërgerd aan mijn laptop die om de haverklap vastloopt, uitvalt en crasht (terwijl ik hem om de haverklap opnieuw installeer) heb ik besloten om een gewone desktop te kopen. Ofja, géén laptop meer. Alleen twijfelde ik wel nog heel erg tussen een gewone pc of een mac. Ik loop namelijk al jaren te gillen dat ik ontzettend graag een Macbook pro of een iMac wil. Ik ben namelijk helemaal fan van het soepele besturingssysteem! Natuurlijk ben ik stiekem ook verliefd op het design en de vormgeving van de software, maar hey, ik ben een designer in hart en nieren!

Ik had voor mezelf besloten dat ik gewoon een pc voor mezelf aanschaf. Wel een dure, fatsoenlijke en niet eentje die je zomaar even bij de mediamarkt koopt. Nee, ik wil dan een goede pc met de onderdelen ín de pc perfect op elkaar afgestemd. Zoals ze bij voorbeeld op mijn werk hebben. Die werkt gewoon optimaal!

Gister liepen Dennis en ik door de stad en op de een of andere manier werd ik de Apple store binnen gezogen. Ik heb daar wat rondgelopen en de iPhone bekeken. Toen ben ik naar de iMac gelopen en heb ik een aantal zaken aan de verkoper gevraagd. Hoe het precies werkt, wat de voordelen zijn enzovoorts. We hebben een heel prettig gesprek gehad en.. ik ben gewoon om! IK GA EEN iMAC AANSCHAFFEN! En wel vandaag!- update -

We zijn net terug uit de winkel en de iMac staat hier te stralen op mijn bureau! Op dit moment is hij bezig met het installeren van updates enzo, dus ik moet nog heel eventjes geduld hebben doordat ik hem kan doorzoeken! Nu maar eventjes Adobe downloaden voor op de Mac, haha!

2 opmerkingen: